NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

EUROSUN GÜNEŞ ENERJİSİ KONFERANSI

20.08.2010
28 Eylül- 1 Ekim 2010-08-20 Graz, Avusturya

Avrupa Birliği ülkelerinin ev sahipliğini yaptığı “B2Fair ikili iş görüşmeleri” bu sene ilk kez konseptine bir farklılık katıyor ve görüşmelerini konferans ortamı ile birleştiriyor. Dünyanın en önemli konferanslarından biri olan “8. Eurosun Solar Termik Konferansı 2010 İkili İş Görüşmeleri Avusturya’nın ev sahipliğinde gerçekleşiyor.

2008 rakamları ile Eurosun Güneş Enerjisi Konferansına 850 katılımcı ile 103,848 ziyaretçi katılmıştır.

Ortağı olduğumuz Doğu Marmara ABİGEM öncelikle KOBİ’lere sağladığı yurt dışında tanıtım, yeni işbirlikleri gerçekleştirmeye yönelik görüşmeler ve iş birliklerine hazırlanma süreçlerindeki danışmanlık hizmetleri ile bu sene de güneş enerjisi sektöründeki firmalara iş fırsatları yaratmaktadır. B2Fair ikili iş görüşmelerine katılan firmalar, görüşmelere katılan firmalar ile birebir görüşme, kendini tanıtma ve onları tanıma imkanına sahip olacaktır.

Görüşmelere katılacak olan sektörler; güneş enerjisi, ısı teknikleri, yöntem ve ekipmanları, güneş enerjisi ısısı ile ısıtma ve soğutma ekipmanları, güneş evleri, HVAC, enerji tasarruflu binaların yapımında kullanılan tüm ekipman üreticilerinden ve satıcılarından oluşacaktır.

B2Fair ikili iş görüşmelerine katılmak isteyen firmaların DEİK Temsilcisi Hande GÜNGÖRÜR [email protected]  ile irtibata geçmeleri önemle rica olunur.

Başvuran firmalara yapılacak firma ziyareti sonrasında, uygunluğu kabul olan firmaların profili hazırlanacak ve B2fair sitesine girilecektir. Bu siteden firmalar birbirlerini görüp değerlendirebilecek ve ilgilenilen firmalara gönderilen görüşme talepleri neticesinde firmaların fuar ajandası oluşturulacaktır. İkili iş görüşmeleri esnasında firmalar kendilerini tanıtma ve karşı tarafı tanıma, teknolojik ve ticari iş birliklerine adım atma imkanına sahip olacaktır.

Ayrıca oluşturulan firma profiller yaklaşık 50 ülkenin bulunduğu Avrupa İşletmeler Ağı’nda yayınlanacaktır.