Gelir İdaresi Daire Başkanı Ayşe Dilbay, 6111 Sayılı Kanun ile ilgili Yalova’lı Mükellefleri Bilgilendirdi.

01.04.2011

Yasanın mimarlarından Gelir İdaresi Daire Başkanı Sayın Ayşe Dilbay ile birlikte Şube Müdürleri Murat Ülker ile Kamil Özkan konuşmacı olarak katıldığı, Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması stok ve muhasebe kayıtlarının güncelleştirilmesi ile matrah artırımı hakkında 6111 sayılı kanunun getirdiği yenilikler 01 Nisan 2011 tarihinde Yalova Defterdarlığı ve Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği panelde ele alındı.

Mükellefler Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda sorularına cevap alarak bazı vergi borçlarının yapılandırılması hakkında bilgi sahibi oldular. Vatandaşların bildiği adıyla ‘'Torba yasa'' kanununun sunduğu fırsatlar anlatıldı. Akabinde katılımcı üyelerimizin tereddütleriyle ilgili sorulara yöneltildi.

Yararlı geçen panelin ardından Gelir İdaresi Daire Başkanı Sayın Ayşe Dilbay'a teşekkür plaketlerini YTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları V.Şahin Tiryaki ile M.Birol Özsümer ve Yalova Defterdarı Selami Sipahigil takdim ettiler.