Gemlik TSO Ortak Meslek Komite Toplantısı

19.01.2023

Odamız 7.Meslek Komitesi aylık olağan toplantısında Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası 10.Komitesini ağırladı.

Toplantıya, Gemlik TSO 10.Komite Başkanı Erdoğan Sağlık, GTSO Meclis Üyesi Nurcan Akça, Komite Üyeleri Levent Köseoğlu, Murat Demir ve GTSO Kalite ve Akretitasyon Sorumlusu Pınar Akın, YTSO 7.Komite Başkanı Mehmet Görpe, 7.Komite Başkan Yardımcısı Ayşegül Karayavuz, Meclis Katip Üyesi Ercan Özel, Meclis Üyesi Rahmi Üstel, Güven Şahin ile YTSO Genel Sekreter Yardımcısı Tolga Akıncı katıldılar.

Aynı sektör temsilcileri olarak iki odanın ortak sorunlarının masaya yatırılması anlamında çok verimli bir toplantı olduğunu belirten Komite Başkanı Mehmet Görpe, “Komite çalışmalarımız ve Sigortacılık faaliyetleri ile yeni geliştirilecek projelerle ilgili görüşmelerimiz oldu” dedi.