Haziran Ayında Odamıza Kayıt Yaptıran Üyelere Sertifikaları Düzenlenen Törenle Verildi

12.07.2010
Haziran Ayında Odamıza Kayıt Yaptıran Üyelere Sertifikaları Düzenlen08 Temmuz 2010  Perşembe günü, YTSO Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen törende, Yönetim Kurulu Başkanımız Celal ÖZEL ile Yönetim ve Meclis üyelerimiz, Odamıza yeni kayıt olan firmaların yetkililerine sertifikalarını teslim etti.

Haziran ayında 48 firmanın kaydının gerçekleştiğini belirten ve Oda faaliyetleri hakkında bilgi veren Özel, “Üyelerimiz gerek özel, gerekse Odamız hakkında sorunlarını dile getirebilirler, yönetim olarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Sizler kendi işinize, Yalova’ya ve ülkemize büyük işler yapacaksınız. İş hayatınızda başarılar ve bol kazançlar diliyorum” dedi.

Üyelerden bilgi güncellenmesi konusunda yardımcı olunmasını da dile getiren Özel, Üyelerin adres ya da telefon, e-mail gibi değişikliklerinde YTSO’ya bilgi verilmesini, Üyelere daha iyi hizmet edebilmek için iletişim altyapısının güçlü olması gerektiğini vurguladı.en Törenle Verildi.