İl Genel Meclisi Ziyaretimiz

03.06.2009

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Celal ÖZEL, Meclis Başkanı Mehmet GÜREL, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Birol ÖZSÜMER ve Vahdettin TİRYAKİ, Yönetim Kurulu Üyeleri A.Başol HARAÇ, Nusret KARAALİOĞLU ve Bahri ÖZER den oluşan heyet, İl Genel Meclisi Başkanı Atalay BEŞTAŞ ve Meclis Üyelerini ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Celal ÖZEL; Oda olarak Yalova’ya katkı sağlayacak konularda çalışmalar yapacaklarını,bu çalışmaları yaparken İlin tüm kamu kurum kuruluşları ve Sivil Toplum Örgütleri ile birlikte eş güdüm içerisinde olacaklarını,süreçleri birlikte yöneteceklerini belirtmiştir.Yalova’yı ilgilendiren konularda İl Genel Meclisi ile birlikte ortak çalışmaların İl Ekonomisine önemli katkılar sağlayacağını belirterek,Yalova’daki en büyük eksikliğin,çok sayıda proje ortaya konması ancak projelerin zamanında tamamlanamaması olduğunu belirten ÖZEL,bu şekilde kaynakların etkin kullanılamadığını ve kaynak israfına yol açıldığını belirtmiştir.Yalova 2023  vizyonu oluşturularak fikir birlikteliği sağlanmalı, tüm seçilmişlerin bu vizyon doğrultusunda değerlendirilmesi gerektiği belirtilmiştir.Ayrıca İl Özel İdaresi nin yapacağı ihalelerin üyelerimiz tarafından da bilinmesi için ihale metinlerinin Odamıza gönderilmesi talep edilmiştir.

İl Genel Meclisi Başkanı, Atalay BEŞTAŞ,Yalova da iş yapan tüm üretici ve esnaf ve tacirin yaşadıkları bürokratik sorunları ve çevre sorunları konusunda kendilerine yardımcı olmak için tüm çabayı sarfedeceklerini,üreticinin önünün açılmasının yaşanan bu kriz ortamında çok önemli olduğunu,İl Genel Meclisi olarak gelir yaratacak projeler yaratma için çaba gösterdiklerini belirterek,Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte yeni yatırımlar konusunda işbirliği içerisinde olacaklarını belirtmiştir.