İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve İnegöl Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri odamızı ziyaret ettiler.

22.12.2023

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Nedim İncebay ve İnegöl Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri odamızı ziyaret ettiler.

İnegöl'ün il olma hedefinde Yalova'nın benzer bir süreçten geçmiş deneyimlerinden faydalanma amacıyla gerçekleşen ziyarette, Odamızın Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek sürece yönelik bilgi paylaşımında bulundu.

Demiryürek, ziyaretin bölgesel kalkınma ve dayanışma açısından da büyük önem taşıdığını vurgulayarak, İnegöl ve Yalova arasında güçlü bir işbirliği köprüsü kurulduğunu belirtti. Deneyim paylaşımı, ortak projeler ve geleceğe dair yapılan bu adımların, bölgesel kalkınma ve dayanışma için kritik bir rol oynadığını ifade ederek, il olma sürecinde İnegöl'e başarılar diledi.

Görsel Galeri