NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

İş Hayatında NLP ve Pozitif Düşüncenin Kullanımı” eğitimi gerçekleştirildi

06.12.2010

03 Aralık 2010 Cuma günü 13 firmadan 14 katılımcı ile “İş Hayatında NLP ve Pozitif Düşüncenin Kullanımı” eğitimi gerçekleştirildi.

Katılımcılara;  başarı ve mutluluğun programlanabildiği, bu programlamanın hayli yöntemi olduğu ancak, son yıllarda en çok kullanılan ve deneyimlerle kanıtlanan NLP'yi  ve pozitif düşünce yönteminin öncelikli değerlendirilmesinin faydalı olduğu üzerinde durularak başlamış, gerek özel gerek iş hayatında temelde başarı, iletişim ve beyni verimli kullanma bilimi olan NLP; hayata, bir gelişim ve öğrenme süreci olarak baktığı, içinden çıkamadığımız, mantığımıza ters düşse de değiştiremediğimiz bir takım alışkanlıkları, değer yargılarını... yanlış öğrenme ve gelişimin önündeki engelleri kaldırıp insanı, başarının prensiplerini, iletişim kurma ve beyni kullanma becerilerini kazandırarak, kişisel mükemmelliğe ulaştığı eğitmen Ayşen TURNA tarafından aktarıldı.

Katılımcıların konu hakkında soru, düşünce ve yorumları alındıktan sonra eğitim değerlendirme anketinin yapılmasıyla program sona erdi.