NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

İstihdam projeleri masaya yatırıldı

21.12.2023

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Cemil Demiryürek ve meclis üyeleri ile Genç Rota Kurul Üyeleri’ni makamında kabul etti. Ziyarette, Yalova’da gerçekleştirilecek kariyer ve istihdam projeleri hakkında istişarelerde bulunuldu.

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’nın makamında gerçekleşen ziyarette, Yalova’nın ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak kariyer ve istihdam projeleri ele alındı. Vali Kaya, YTSO Başkanı Demiryürek ve Genç Rota Kurul Üyeleri’nden projelerin detayları, hedefleri, süreçleri ve iş birliği olanakları hakkında bilgi aldı. Vali Kaya, projelerin Yalova’nın genç nüfusuna yönelik olduğuna, gençlerin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacağına, işgücü piyasasına uyumlarını kolaylaştıracağına ve istihdam olanaklarını artıracağına inandığını dile getirdi.

Ziyaretin sonunda, YTSO Başkanı Demiryürek ve Genç Rota Kurul Üyeleri, Vali Kaya’ya kariyer ve istihdam projelerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler. Demiryürek, projelerin Yalova’nın ticaret ve sanayi potansiyelini yükselteceğini, genç girişimcilerin önünü açacağını ve Yalova’nın marka değerini artıracağını ifade etti. Genç Rota Kurul Üyeleri ise, projelerin kendilerine yeni fırsatlar ve vizyonlar sunacağını, Yalova’nın geleceğine katkıda bulunacaklarını söylediler.