NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

İtalyan işadamlarıyla ikili görüşmeler

18.04.2012
İtalyan Ekonomik Gelişmeler Bakanlığı, İtalyan Dışişleri Bakanlığı işbirliği ile 2-3 Mayıs 2012 tarihlerinde yaklaşık 120 İtalyan işadamının katılımıyla İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Sergi Sarayı’nda “Ekonomi Forumu” “Sektörel Seminerler” ve “İkili Görüşmeler” düzenlenecektir. 

T.C. Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (ISPAT-TYDTA),TOBB, DEIK / Türk-İtalyan İş Konseyi, TÜSİAD, MÜSİAD, TESK işbirliğinde düzenlenecek etkinlikte 3 Mayıs 2012 tarihinde sanayi makinaları ve enerji/yenilenebilir enerji sektörlerinde faaliyet gösteren İtalyan firmalarıyla ikili görüşmeler gerçekleştirilecektir.

Ekte programı yer alan sözkonusu toplantılara katılım ücretsiz olup Türkçe-İtalyanca simultane tercüme, ikili görüşmelerde ise tercüman desteği sağlanacaktır. Ekonomi Forumu’na katılarak İtalyan firmalarla ikili görüşmeler yapmak isteyen üyelerinizin http://www.iceistanbul.com/2012/2012forumecono_giris.htm adresinden online katılım formunu en geç 20 Nisan 2012 tarihinde kadar doldurarak iletmeleri gerekmektedir.

İlgili üyelerimizin bilgilerine önemle duyurulur.

EKLER