NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

ITMA 2011 Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı 22–29 Eylül 2011 Barselona/ İSPANYA

01.06.2011
Sürekli kendisini yenileyen tekstil sektörünün güçlü ve sürdürülebilir bir gelişmeye ihtiyacı vardır. Tekstilde düşük maliyetli ve kaliteli ürün yapabilmek çok önemli olup bütün bunlar için makineye ihtiyaç vardır.

1951 yılından bu yana her dört yılda bir gerçekleştirilen ITMA dünyanın en büyük uluslararası tekstil ve konfeksiyon makineleri fuarı, diğer bir deyişle tekstil ve konfeksiyon makine sanayiinin olimpiyatları olarak kabul edilmektedir. Dünyanın en büyük ve prestijli tekstil, hazır giyim makineleri ve yan sanayi, aynı zamanda tekstil kimyasalları fuarda sergilenecek ve birçok yenilik ve etkinlik gerçekleştirilecektir.

100 bin metre kareden fazla alana yayılan fuar 18 bölümden oluşmakta olup A'dan Z'ye tekstil ve giysi üretim değer zinciri oluşturulan alanın ziyaretçi akınına uğraması öngörülmektedir.

MP International Pte Ltd tarafından organize edilen ITMA 2011, 22-29 Eylül 2011 tarihleri arasında Fira de Barcelona Gran Via, İspanya’da 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacaktır.

Söz konusu fuara katılmak isteyen üyelerimizin Hande Güngörür ( [email protected])  ile temasa geçmeleri rica olunur.