Japonya Ticaret Heyeti

07.05.2012
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan başkanlığında, Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) organizasyonu ile 04-08 Nisan 2012 tarihleri arasında Japonya’ya yönelik bir Ticaret Heyeti Programı gerçekleşecek.

Girişimcilere potansiyel iş fırsatları sunan Japonya’da Pazar payımızın artırılması ve anılan ülkeye yönelik yeni ihracat imkanlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek olan söz konusu heyete, tarım ve gıda ürünleri, su ürünleri, demir ve demir dışı metaller, ağaç mamulleri ve orman ürünleri, değerli maden ve mücevherat, kimyasallar, tekstil ve hammaddeleri, konfeksiyon, otomotiv ve otomotiv yan sanayi, deri ve deri mamulleri sektörleri başta olmak üzere uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmalar iştirak edebilecek. Japonya Ticaret Heyeti Programına katılmak isteyen firmaların 23 Mart 2012 Cuma günü mesai bitimine kadar aşağıda irtibat bilgileri yer alan Ege İhracat Birlikleri Genel Sekreterliği’ne başvurmaları gerekiyor.

Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği

Çiğdem Önsal

Tel: 0232 488 60 40                 E-Posta: [email protected]

Esra Sayın