NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

Kadın Sağlığı Farkındalık Semineri

06.02.2024

Yalova Kadın Girişimciler Kurulu’nun kadın ve çocuk sağlığı farkındalığı için gerçekleştirdiği projeler kapsamında Medical Park Hastanesinin Kadın Sağlığı konusunda uzman doktorları ile birlikte “Kadın Sağlığı Farkındalık Semineri” düzenlenerek Rahim Ağzı Kanseri ve Meme Kanseri hakkında bilgilendirme, erken tanının önemi ve psikolojik mücadele konuları görüşüldü.

Açılış konuşmasını yapan Yalova Kadın Girişimciler Başkanı Dilara Altan, “Yaptığımız ve yapacağımız projelerde her zaman kadın ve çocuk sağlığı farkındalık seminerleri, eğitimleri için öncülük etmeyi hedefliyoruz. Amacımız toplum yararına fayda sağlayacak etkinlik ve eğitimler olacaktır. Bu farkındalık seminerinin en önemli noktası kadınlarımızı rahim ağzı ve meme kanserinin erken tanıdaki öneminin hatırlatılması olacaktır” dedi.

Medical Park Hastanesinden Prof.Dr. Hasan Terzi, Prof.Dr. Neşet Nuri Gönüllü ve Psikolog Sümeyye Öztürk’ün katıldığı seminerde doktorların gerçekleştirdiği sunum sonrasında katılımcıların soruları cevaplandı.

Ayrıca Medical Park Hastaneleri ile tüm üyelerimizi kapsayacak şekilde belirli bölümlerde geçerli olmak üzere %20’den başlayan indirim uygulanmasına yönelik protokol anlaşması imzalandı.

Görsel Galeri