Karayolları Trafik Haftası Kutlamaları yapıldı.

15.05.2012
Trafik Haftası dolayısıyla 10 Mayıs 2012 tarihinde Yalova Belediyesi Meclis Salonu'nda bir tören düzenlendi. Törene Yalova Vali Yardımcısı Saim Eskioğlu, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Yalova Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız ile Yalova Jandarma Alay Komutanlığı Trafik Kısım Amiri Jan. Kdm. Bşçvş.Veysel Çelik, Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Koray Girgin ve davetliler katıldı.

Yalova'da Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Alay Komutanlığı ve Yalova Belediyesi'nde yılın Trafik Personeli seçilen İrfan Ökdem, Kubilay Arda, Ahmet Arpat ve Ünzile Baysal ise ödüllerini Yalova Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız'dan aldılar.

Yılın örnek özel otomobil şoförü seçilen Şilan Tekin, yılın örnek özel ticari araç şoförü Enver Yıldız ve yılın örnek özel motosiklet sürücüsü Müfit Çetin'in ödüllerini ise Yalova Jandarma Alay Komutanlığı Trafik Kısım Amiri Jan. Kdm. Bşçvş.Veysel Çelik verdi.

Odamızın yapmış olduğu katkı ve desteklerden dolayı verilen ödülü Yönetim Kurulu Üyesi Koray Girgin teslim aldı.