Kent Konseyi Başkanı Ömer Fitoz ve Yürütme Kurulu üyeleri YTSO'yu ziyaret etti.

12.03.2012
Kent Konseyi Başkanı Ömer Fitoz ve Yürütme Kurulu üyeleri YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel'i 09 Mart 2012 tarihinde makamında ziyaret etti.

Kent Konseyi ziyaretinde YTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı V.Şahin Tiryaki de hazır bulundu. Başkan Özel, ziyaretinden dolayı Kent Konseyi üyelerine teşekkürlerini sundu. Yalova'nın daha iyi bir konuma gelmesi için Kent Konseyi'nin üzerine önemli sorumlulukların düştüğünü ifade eden Başkan Özel, oda olarak birlikte uyum içinde çalışmaya hazır olduklarını kaydetti.

Kent Konseyi Başkanı Ömer Fitoz da YTSO'nun ilin en önemli odalarından biri olduğunu kaydetti. Kent Konseyi olarak üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapmak istediklerini söyleyen Fitoz, il içinde birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.