NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Bilgilendirme Semineri Yapıldı

02.12.2021

YTSO ve Yalova Tarım ve Orman İl Müdürlüğü işbirliği ile YTSO üyelerinin destek programları hakkında bilgilendirilmesi amacıyla “%50 Hibe Destekli Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar ve Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesi” konulu bilgilendirme seminer YTSO Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Yalova İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar’ın açılış konuşmasını yaptığı toplantıda Bilgisayar Mühendisi Ersin Tanrıkulu Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar (250.000-3.500.000 TL arası yatırımlar), Veteriner Hekim Aydın Karakuş ise Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımları (0-600.000 arası yatırımlar) hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Sunumlar sonrasında katılımcılara söz hakkı verilerek yatırım destekleri hakkında soruları cevaplandı.

Toplantıda konuşan YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, “Üyelerimizin destekler hakkında bilgilendirilmesi ve sorularına cevap bulabilmeleri amacıyla düzenlediğimiz bu seminere gelen tüm katılımcılara, katkılarından dolayı Yalova Tarım ve Orman İl Müdürümüz Suat Parıldar’a ve üyelerimizin tüm sorularını cevaplayan uzman arkadaşlara teşekkür ediyoruz” dedi.

Görsel Galeri