Kriz varsa çare de var yürüyüşü

08.06.2009

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) önderliğinde Türkiye’nin en büyük işveren ve işçi örgütleri olan Hak-İş,Türk-İş,Tesk,Tisk,Kamu-Sen,Tim,Tüsiad,ve Müsiad bir araya gelerek “Kriz Varsa Çare de Var” seferberliği başlatıldı.Kampanya Türkiye’de iç pazarı canlandırmaya yönelik,tüketici ile esnaf ve sanayiciyi buluşturan,ülkemiz ekonomisini hep birlikte kalkındırmayı amaçlayan önemli bir sosyal projedir.Kampanyanın amacı insanların erteleme eğiliminde oldukları tüketimlerini öne çekmektir. Piyasanın canlandırılarak firmaların stoklarındaki birikimin eritilmesidir.Kampanya 5 ana tema üzerine oturtulmuştur.

1-Eve Kapanma Pazara Çık (Tüketiciye Çağrı)
2-Gücüne İnan (iç verene çağrı)
3-Kimse işini kaybetmesin (işçiye çağrı)
4-Güven ve istikrar (hükümet çağrı)
5-Biri varsa hepsi var.Üretim,istihdam,tüketim

Yukarıda bilgileri verilen kampanya çerçevesinde,09 Haziran 2009 Salı günü saat 17.30 da, Sayın Valimiz Mehmet ERSOY  ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanımız Celal Özel,Meclis Üyelerimiz,Kadın Girişimciler Kurulu,Oda Başkanları ve Sivil Toplum Kuruluşlarının katılacağı yürüyüş ve alışveriş  etkinliği yapılacaktır. Planlanan bu etkinlik için Oda hizmet binamız önünde toplanılacak olup,belirlenen güzergah doğrultusunda iş yerleri ve esnaf ziyaret edilerek,  ihtiyaç duyulan eşyalar satın alınıp, esnafa moral,motivasyon sağlanması amaçlanmaktadır.Etkinliğe ilişkin bilgiler aşağıya çıkartılmıştır.

Etkinlik Programı                                                      :
Toplanma Yeri : Yalova Ticaret ve Sanayi Odası önü