NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

MARKA Kalkınma Ajansı Bölgesi İş Hayatı Derneklerinin (YASİAD, GESİAD, KASİAD) 2. Kadın Girişimciler Buluşması

29.06.2012
YASİAD’ın organizasyonu ile Yalova’lı Kadın Girişimciler,KASİAD’ın ev sahipliğinde Kocaeli ve Gebzeli Kadın Girişimcilerle bir araya geldi.

Toplantın anneler gününde yapılaması nedeni ile konuşmacılar annelik ve iş kadınlığına vurguda bulundular.YASİAD adına söz alan Nuriye ÖZKANOĞLU,iş hayatında kadınların Başarsının  işlerinede çocukları gibi baktıkları ve özverilerinden kaynakladığını söyledi.Yalova Sanayi ve Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Süheyla UZUNESER'de kurul olarak yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi.

İş hayatında başarılı olmuş Kadın Girişimcilerin başarı hikayelerini paylaştığı program ödül töreni ile devam etti. MARKA Kalkınma  Ajansı Bölgesi İş Hayatı Derneklerinin (YASİAD,GESİAD,KASİAD) organize ettiği toplantılarda bölgemiz kadın girişimcileri birbirlerini tanıma fırsatı buldular. İlki Gebzede GESİAD’ın  ev sahipliğinde gerçekleşen programın ikincisi Kocaeli’nde yapıldı. Yalova Kadın Girişimcileri üçüncü ziyaretini Bursa BUGİAD Kadın Girişimcileri ile buluşarak bölgesel tanışma programlarına devam edeceklerini bildirdiler.