MHP Yeni İl Yönetim Kurulu Odamıza Ziyarette Bulundu

06.09.2008
Hasan Topçular Başkanlığındaki yeni İl yönetimi Odamıza nezaket ziyarette bulunarak yeni yönetimini tanıttı.

Yeni Yönetim; İl Başkanı; Hasan TOPÇULAR, İl Sekreteri; Murat SARISOY, İl Muhasibi; Ali TORLAK, İl Başkan Yardımcıları; Reşat PALİT, Özkan ŞENEL, Halil ÜLKER, Serhat TOPÇULAR, Ali GÜNEY, M. Necati VURAL, Menderes ERCEYLAN, Ercan TOSUN, Yönetim Kurulu Üyeleri; Namık Özer ERDOĞAN, Eyüp ÇİLİNGİR Abdullah GÜZET, Ahmet Muhtar KÖSE, Cemil SELÇUK, Kadir ÇALIŞKAN, İhsan TOPÇULAR, Şahmettin PALİT, Yusuf GÜVEN, Ömer YAVUZ, Ahmet ÖZTÜRK, Mehmet ÖZTÜRK, Ali Oğuz BERBEROĞLU, Bahri GÜZEL, Kadir SEVENCAN, Orhan ÖNEM, Yaşar KOÇ, Mesut AYIK, Kürşat Emre ÇANDIR, Özgür AYDIN, Kadir PEHLİVAN, Sadettin SOYUKOK, Mustafa YAZICIOĞLU, Mutlu ORUÇLU, Yaşar ULUSOY, Ömür GEÇGİN, Sedat ÇEPNİ, Hüseyin İSHAK, Ş.Önder DÖNMEZ, Mehmet UYKIZ, Refik GÖÇER, Nedim TANRIVERDİ, Ali CESUR, Selami GÜZEL, Selçuk CANTÜRK, Rahmi ARABACI, Nail YILMAZ, Cihangir DEĞİRMENCİ.