Muhasebeciler Haftası Etkinliği çerçevesinde Başkan Becan, Yalova SMMM Odası'nı ziyaret etti.

15.03.2021

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Muhasebeciler Haftası dolayısı ile Yalova Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Bülent Keğaz ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyarette bulundu.

Ticari hayatın önemli yapı taşlarından olan tüm muhasebecilerin Muhasebeciler Haftasını kutlayan Başkan BECAN, “Ülkemiz ve işletmelerimizin gelişimi için çalışan, ekonominin kaydını tutan ve mali danışmanlık yapan, memleketin her köşesinde hizmet sunan Muhasebecilik mesleği ülkemizin iktisadi hayatının vazgeçilmez bir kurumu haline gelmiştir. İdare ile vergi mükelleflerimiz arasında köprü görevi üstlenen serbest muhasebeci mali müşavirlerimiz, serbest meslek icra etmesinin yanı sıra çok önemli bir kamu hizmeti ifa etmektedirler. Yalova Ticaret ve Sanayi Odası olarak serbest muhasebeci ve mali müşavirlerimizin Muhasebeciler Haftasını kutlar sağlık ve esenlikler dilerim” dedi.