NASIL BİR YALOVA ÜNİVERSİTESİ?

03.12.2008
Yalova Üst  Birlik (Yalova Ticaret ve Sanayi Odası - Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği - Yalova Akademik Meslek Odaları Birliği)  Organizasyonu ile 02 Aralık 2008 Salı günü Yalova Üniversitesi Rektörü, Rektör Yardımcıları, Dekanı ve Yalova Ticaret Odası Meclis Üyeleri, Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine Bağlı Oda  Başkanları  ile Yalova Akademik Meslek Odaları Başkanları katıldı.

*      Nasıl bir Yalova Üniversitesi?,

*      Üniversite ile yaşam,

*      Daha iyi,doğru  ve hızlı üniversitemizin kurulması, gelişmesi için neler yapılmalı?

Bugüne kadar Yalova Üniversitesine olan ilgiden memnun olan Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi ERUSLU, bürokratik işlerin geldiği seviyeyi ve bundan sonra neler yapmayı düşündüklerini bir sunumla anlattı. İlk etapta açılması düşünülen Mühendislik Fakültesinin dekanları ve rektör yardımcıları fakülteleri  ile ilgili bilgiler verdiler.