Odamız tarafından ilk K2* Yetki Belgesi verildi.

11.05.2010

Belgesi Yönetim Kurulu Başkanı Celal ÖZEL, Meclis Başkanı Mehmet GÜREL, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Birol ÖZSÜMER, Yönetim Kurulu Üyeleri Başol HARAÇ ve Nusret KARAALİOĞLU  tarafından takdim edilen Fazıl ÖZYILDIRIM, “Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nın bu belgeyi vermesi sayesinde, Ulaştırma Bakanlığı Bursa Bölge Müdürlüğüne gidildiği zaman ki  iş ve zaman kaybının önüne geçildiğini,Odanın üyelerine ve Yalova da ticaret ile uğraşan diğer Odalara kayıtlı kişilere büyük bir hizmet sunduğunu belirterek,yapılan çalışmalar için Oda Yönetimine ve personeline teşekkür etti.

Amaçlarının Odamız üyelerine daha fazla hizmet üretme ve Yalovalı vatandaşlarımıza yardımcı olmak olduğunu belirten Celal ÖZEL, Odamız tarafından verilen ilk belgenin hayırlı olmasını temenni etti.