NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

Odamıza Ağustos Ayında Yeni Kayıt Olan Üyelere Sertifikaları Düzenlenen Törenle Verildi

23.09.2010
22 Eylül 2010 Çarşamba günü, YTSO Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen törende, Yönetim Kurulu Başkanımız Celal ÖZEL, Odamıza Ağustos ayında yeni kayıt olan firmaların yetkililerine sertifikalarını teslim etti.

Ağustos ayında 43 firmanın kaydının gerçekleştiğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel, üyelere odanın çalışma alanları, oda gelişmeleri, odanın vizyon-misyonu ve değerleri ile kalite ve çevre politikaları hakkında üyeleri bilgilendirdi. Oda olarak asıl amaçlarının bölge ve ülke genelinde ticari hayatı geliştirmeye katkı sağlamak olduğunu söyleyen Özel, üyelerimiz gerek özel, gerekse Odamız hakkında sorunlarını dile getirebilirler, yönetim olarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Konuşmasının ardından üye kayıt sertifikalarını ve oda tanıtım broşürlerini dağıtan Özel, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nın her geçen gün gelişip büyüdüğünü söyledi.

Sertifikalarını alan üyeler firmalarını tanıtarak, odanın bünyesinde yer almaktan son derece memnun olduklarını dile getirdi.

FOTO GALERİ