NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

Odamıza Eylül Ayında Yeni Kayıt Olan Üyelere Sertifikaları Düzenlenen Törenle Verildi

01.11.2010
22 Ekim 2010 Cuma günü, YTSO Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen törende, YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal ÖZEL, Odamıza Eylül ayında yeni kayıt olan firmaların yetkililerine sertifikalarını teslim etti.

Eylül ayında 17 firmanın kaydının gerçekleştiğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel, üyelere odanın tarihçesi, görevleri, çalışma alanları, odanın gelişimi, odanın vizyon-misyonu ve değerleri ile kalite çevre politikaları hakkında üyeleri bilgilendirdi.  Oda olarak asıl amaçlarının bölge ve ülke genelinde ticari hayatı geliştirmeye katkı sağlamak olduğunu söyleyen Özel “Üyelerimiz gerek özel, gerekse Odamız hakkında sorunlarını dile getirebilirler, yönetim olarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Konuşmasının ardından üye kayıt sertifikalarını ve oda tanıtım broşürlerini dağıtan Özel, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nın her geçen gün gelişip büyüdüğünü söyledi.

Sertifikalarını alan üyeler firmalarını tanıtarak, odanın bünyesinde yer almaktan son derece memnun olduklarını dile getirdi.

FOTO GALERİ