NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

Odamıza Mart Ayında Kayıt Olan Üyelerimize Sertifikaları Düzenlenen Törenle Verildi

08.04.2010

Odamıza Mart Ayında Kayıt Olan Üyelerimize Sertifikaları Düzenlenen Törenle Verildi

08 Nisan 2010 Perşembe günü, YTSO Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen törende, Meclis Başkanımız Mehmet GÜREL, Yönetim Kurulu Başkanımız Celal ÖZEL, Başkan Yardımcılarımız M. Birol ÖZSÜMER ve Vahdettin TİRYAKİ ve Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz Üyelerimiz Odamıza yeni kayıt olan firmaların yetkililerine sertifikalarını düzenlenen bilgilendirme ve tanıtım toplantısında teslim etti.

Mart ayında 29 firmanın kaydının gerçekleştiğini belirten ve Oda yönetimi ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Özel, “2010–2013 YTSO Stratejik Planı kapsamında kendimize belirlediğimiz görevleri 4 yıl içerisinde tamamlayacağız, başarılı olup olmadığımızın takdiri siz değerli üyelerimizindir.  Sizler kendi işinize, Yalova’ya ve ülkemize büyük işler yapacaksınız. İş hayatınızda başarılar ve bol kazançlar diliyorum” dedi.

Üyelerden YTSO tarafından düzenlenen toplantı ve organizasyonlara katılımlarının sürekliliğinin sağlanmasını dile getiren Özel, özellikle içerisinde yer aldıkları meslek komitelerinin temsilcileri ile iletişim halinde olmalarını ve öneri yapmaktan çekinmemeleri gerektiğini ifade etti.

Üyelerimizin Odamız ile özellikle e-mail yolu ile haberleşmelerinin altını çizen Özel, YTSO 2009 Yılı Faaliyet Raporu, YTSO 2010-2013 Stratejik Planı ve en yeni yayınımız “Üye Profil Raporu”nu tanıttı.