NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği konulu tebliğ Resmi Gazetede Yayınlandı

12.04.2011

Sayın Üyemiz,

İhracatçı üyelerimizi yakından ilgilendiren Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği konulu tebliğ, 21 Mart 2011 tarihinde 27881 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girmiştir.

Söz konusu tebliğ uyarınca üyelerimiz, “Yurtdışı Pazar Araştırması, Pazara Giriş, Sektörel Ticaret heyeti ve Alım Heyeti ve E-ticaret Sitelerine Üyelik” konularında yapmış oldukları harcamalarda %75’e varan oranlarda desteklerden faydalanabileceklerdir.

Şirketlerin yurt dışı pazar araştırmasına ilişkin yapmış oldukları gezilerin masrafları, yurt dışına yönelik pazara giriş stratejileri ile eylem planlarının oluşturulabilmesi amacıyla uluslararası kuruluşlara yaptırılan ve satın alınan sektör, ülke, yabancı şirket veya marka odaklı raporlar (mali ve hukuki raporlar dahil), yabancı şirket alımlarına yönelik danışmanlık hizmetleri, sektörel ticaret heyetleri ve alım heyetleri organizasyonlar, Firmaların e-ticaret sitelerine üyelik giderleri ilgili tebliğ uyarınca destek kapsamındadır.

Ayrıntılı bilgiye ulaşmak isteyen üyelerimiz, YTSO İGEME Temsilciliği (Hande Güngörür 0 226 814 12 24) iletişim bilgilerini kullanarak başvuruda bulunabilirler.

Başvuru evrakları ve ayrıntılı bilgi için tıklayınız......