NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

Proje Döngüsü Yönetimi – PCM Eğitimi gerçekleştirildi.

13.01.2010

11-12 Ocak 2010 tarihlerinde TR42 Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ile ortaklaşa düzenlediğimiz iki günlük “Proje Döngüsü Yönetimi – PCM” eğitimi gerçekleştirildi.

Kocaeli Valiliği AB Proje Koordinasyon Merkezi AB İl Koordinatörü Sayın Enver DÜZ ve Proje Uzmanları Nilgün YILMAZ EKİCİ ve Emel ŞARDAŞ tarafından verilen eğitimin birinci gününde söz alan TR42 Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Erkan AYAN, AB projelerinin Yalova ilinin gelişmesi açısından çok önemli bir yeri olduğunu bunun için bu tür eğitimlerin devam edeceğini ve Yalova’dan daha fazla proje beklediğini belirtti.

Eğitime Oda üyelerimizin yanı sıra Yalova’daki çeşitli kamu ve sivil toplum kurum ve kuruluşlarından çalışanlar olmak üzere 28 kişi katıldı. Katılımcılara iki gün boyunca; Avrupa Birliği ve Uluslararası fonlar hakkında bilgiler verilirken, proje mantığı ve döngüsü, proje geliştirme, proje teklif çağrılarına ulaşmada ve ortak bulmada kullanılacak yararlı bağlantılar aktarıldı. Eğitimin ikinci gününde ise pilot proje formu doldurma uygulaması yapıldı.