Romanya'nın İstanbul Başkonsolosu Ştefana Greavn,YTSO'yu ziyaret etti.

20.11.2009

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Romanya’nın İstanbul Başkonsolosu Ştefana Greavn, Başkan Yardımcısı Birol Özsümer, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Zengin ve Koray Girgin’den Yalova ve çiçekçilik sektörü ile odamızca düzenlenen fuarlar hakkında bilgiler aldı. Sık sık notlar alan Greavn Romanya ve Yalova arasındaki çiçekçilik sektörü arasında mutlaka bir işbirliğine gidilmesi gerektiğinin ve önümüzdeki yıl yapılacak olan 8.Süs Bitkileri İhtisas Fuarını ziyaret edeceğinin altını çizdi.

Altınova bölgesinde bulunan seraları da dolaşan Greavn buradaki üretim süreci ve kullanılan teknolojiye de hayran kaldığını ifade etti. Firma sahipleri Romanya’nın İstanbul Başkonsolosu Ştefana Greavn’a çiçek hediye ettiler.