NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

Sanayi Kuruluşları Sektörel Performans Değerlendirme Ödül Töreni’ne katıldık

07.12.2010

Kocaeli Sanayi Odası'nca ABİGEM, PricewaterhouseCoopers ve Cnn Türk işbirliğiyle düzenlenen Doğu Marmara Bölgesi'ndeki başarılı sanayi kuruluşlarını değerlendirmek amacıyla başlatılan “Sanayi Kuruluşları Sektörel Performans Değerlendirme Ödül Töreni”ne, YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal ÖZEL, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları M.Birol Özsümer ile Şahin Tiryaki, Yönetim Kurulu Üyeleri A.Başol Haraç ve Şahin Morgül, Meclis Başkan Yardımcısı Ferhat Güleç ve Meclis Üyesi Mustafa Toprak ile birlikte katıldı.

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun törende yapmış olduğu konuşmaların ardından, 2010 yılı çizgi üstü Sektörel Performans Değerlendirmede büyük ölçekli kuruluş dalında büyük ödülü kazanan Standard Profil Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ'nin ödülünü firmanın İnsan Kaynakları Direktörü Akın Yıldırım'a, KOBİ dalında büyük ödülü de Özak Turnike Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Genel Müdürü Özer Özalp'e, YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel Büyük Ölçekli Kuruluş kategorisinde Kimya Sektörü Ödülünü kazanan Cognis Kimya San.ve Tic. A.Ş. yetkilisine verdi.

Ödüle layık görülen diğer firmalara ödüllerini, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Düzce Valisi Vasbi Şahin, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Halim Mete ile Tanıl Küçük, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sezer Şener Komsuoğlu ve diğer Doğu Marmara Bölgesi Sanayi ve Ticaret Odaları temsilcileri verdi.