NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

SANTEK 2023 yılı 2. Dönem Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi.

13.12.2023

Yalova Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu (SANTEK) 2023 yılı 2. Dönem" toplantısı Yalova Valisi Dr. Hülya KAYA’nın katılımıyla odamız Meclis salonunda gerçekleştirildi. Yalova Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Aydın Bakoğlu'nun açılış konuşması ile başlayan toplantıda Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünün SANTEK kapsamındaki çalışmaları ve gündem maddelerine ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Toplantıda, Yalova Üniversitesi Müh. Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Öğr. Üyesi Prof. Dr. Bayram Kılıç, Yalova Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Çevre ve Sağlık Birim Müdürü Okan Karaalioğlu, Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş. Proses Grup Müdürü Emrah Eren ve Tersan Tersanecilik San. Tic. A.Ş. Planlama Müdürü Şükrü Eren, 2023 Yalova İklim Değişikliği Eylem Planına uyumlu olarak sanayi sektörlerinde temiz üretim, enerji ve kaynak verimliliği uygulamalarını anlattılar.

Ayrıca, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Yalova İl Sorumlusu Mine Yardı, vakfın il bazında yürüttüğü faaliyetleri ve ulusal/uluslararası teknoloji yarışmalarına katılan öğrenci/okul gruplarına finansal destek sağlama çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Toplantı, üniversite düzeyinde dereceye giren Atmaca takımındaki öğrencilerin projelerini paylaşmalarının ardından sona erdi.