NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

Şekerbank ile EKOkredi protokolü imzalandı

10.07.2009

Reel Sektöre daha fazla kaynak aktarılarak İlimiz ekonomisine katkı sağlanması ve Üyelerimizin finansal kaynaklara erişimini kolaylaştırmak amacıyla 09 Temmuz 2009 Perşembe günü Şekerbank ile odamız arasında Avantajlı EKOkredi protokolü imzalandı.

Protokol, Şekerbank Marmara Bölge Müdürü Bekir Demirbel, Şekerbank Yalova Şube Müdürü Ali Arabacı ve Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel ile Yönetim Kurulu Sayman Üyesi A.Başol Haraç tarafından imzalandı.

Şekerbank Yalova Şube Müdürü Ali Arabacı, protokolde yaptığı konuşmada, “Anadolu Bankacılığı”nı misyon edinen Şekerbank’ın, enerji tasarrufu yoluyla aile ve işletme bütçelerini korumayı hedeflediğini belirtti. Ali Arabacı, “EKOkredi kampanyasında, enerji tasarrufuyla ilgili yapılacak bir yatırım ile farkında olmadan boşa harcanan emeği, kazancı ve aynı zamanda doğal kaynakları korumayı amaçlıyoruz” dedi.

EKOkredi bireysel ile ilk 4 aya kadar ödemesiz ve 3 ay taksitli olmak üzere iki ödeme seçeneği sunuluyor.

- Pencere ve çatı yalıtımı kredisi
- Mantolama (Duvar ısı yalıtımı) kredisi
- Güneş enerjisi kredisi
- Doğalgaza geçiş kredisi
- A sınıfı enerji (Elektrikli ev aletleri, aydınlatma sistemleri) kredisi


EKO kredi ticari ile 8 yıla varan vade ve 2 yıla kadar geri ödemesiz seçenekler sunuluyor.

- Binalarda enerji verimliliği kredisi
- Yenilenebilir enerji kredisi
- Atık yönetimi kredisi

EKOkredi tarım ile anlaşmalı firmalarla ilk yıl faizsiz ve hasata endeksli ödeme seçeneğiyle birlikte 36 aya varan vade uygulanıyor.

- Modern sulama Ekipmanları Kredisi