NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlere yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı

04.10.2008
 Yalova Ticaret Sicil Memurluğu tarafından organize edilen Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlere Yönelik bilgilendirme toplantısı 28.05.2008 tarihinde saat 17.30 da Odamız Meclis Toplantı Salonunda yapıldı.   Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasından 42 üyesinin katıldığı toplantıda Odamız ve Memurluğumuz çalışmaları değerlendirilmiştir.

Toplantıda; Ticaret Sicili Memurluğu’ndaki işlemler, mevzuatta değişiklikler, Web sayfasının kullanımına yönelik karşılaşılan sorunlar   aktarılarak katılımcıların önerileri Türk Ticaret Kanunu ve Ticaret Sicil Tüzüğü çerçevesinde değerlendirilmiştir. Sigorta Acenteliklerine yönelik mevzuattaki yeni düzenlemeler hakkında katılımcılara bilgiler sunulmuştur.

Odamızca gerçekleştirilen, eğitim, konferans, fuar gezileri, hakkında bilgiler verilmiş ve bize kayıtlı mükelleflerinin bu tür faaliyetlerden haberdar olmaları yönünde bilgilendirme yapmaları istenmiştir. Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nın toplam kalite yolculuğunda İş Dünyasına yön veren kurum olma politikasının doğrultusunda çalıştığı ifade edilmiştir.

Toplantı sonunda Yalova SMMM Aytekin AKTAŞ Ticaret Sicili Memurluğu’nca düzenlenen toplantının çok faydalı geçtiğini, Yalova Ticaret ve Sanayi Odasının çalışanlarının, yapıcı, özverili ve dürüst çalışmalarını taktir ettiklerini ve imkanları sağlayan Oda Yöneticilerine ve Yönetim Kurulu Başkanımız Lütfullah AKINCI  ya teşekkürlerini sunmuştur.