NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

Sicil Müdürlüğü Çalışanlarımız Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlere Yönelik Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirdi

28.05.2010
Odamız Sicil Müdürlüğü çalışanları tarafından, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nın  yürütmekte olduğu hizmetlerin, faaliyetlerin yakından izlenmesini, odamızın doğru bilgilerle tanıtımının yapılmasını ve sicil müdürlüğüne bağlı servislerde yapılan işlemler hakkında bilgilendirme yaparak firmalar ile aramızda köprü olan muhasebecilerimizin daha bilinçli olmasını sağlamak amacıyla 25 Mayıs Salı günü YTSO meclis salonunda bir toplantı gerçekleştirdi.

Sicil Müdürü İbrahim AKKANAT, Ticaret Sicili Memur Yardımcıları M. Emrah AKIN, D. Pınar TAYLAN, Oda Sicil – İç Ticaret Memuru ve KOSGEB Sorumlusu Y. Bülent ARICI ve Sanayi Sicil – Dış Ticaret Memuru Tolga AKINCI’nın katıldığı toplantıda, YTSO’nun kuruluş amacı, oda tarafından verilen hizmetler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirilmelerde bulunuldu.

Toplantıda ayrıca Sicil Müdürlüğü servislerinde yürütülen işlemler, Ticaret Sicili uygulamaları, geçilmesi planlanan Merkezi Tüzel Kişilik Bilgi Sistemi uygulaması, yeni Türk Ticaret Kanun Tasarısının getireceği yenilikler, Veri Değerlendirme Ofisinin yapmış olduğu çalışmalar, TAPDK belgeleri, KOSGEB tarafından sağlanan hizmetler ve odamızca verilmeye başlanan K türü yetki belgeleri ile Sigorta Levhaya Kayıt işlemleri hakkında ayrıntılı bilgilendirmelerde bulunuldu.