Sosyal Güvenlik Haftası Etkinlikleri kapsamında SGK İl Müdürü Ali Gencer ve beraberindeki heyet odamıza ziyarette bulundu

21.05.2012
Yalova SGK İl Müdürü Ali Gencer ve kurum yetkilileri, Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında odamızı ziyaret etti.

Ziyarette Yalova TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı V.Şahin Tiryaki ile, Yönetim Kurulu Üyesi Bahri Özer hazır bulundu.

SGK İl Müdürü Ali Gencer, “SGK Haftası bu yıl 5. kez kutlanıyor. Bizde bu hafta kapsamında ilimizde kutlamalarımıza başladık. Bu haftanın hedefi toplumun her kesimini Sosyal Güvenlik konusunda bilgilendirilmesi ve sonucunda da kayıt dışının engellenmesi. Bizde Yalova’da kayıt dışını sıfıra indirmek için olanca gücümüzle çalışıyoruz. Halkımızın bu konuda bize desteğini de çok önemsiyoruz” dedi.