Sosyal Güvenlik Haftası Etkinlikleri kapsamında SGK İl Müdürü Kamuran Öner ve beraberindeki heyet odamıza ziyarette bulundu

18.05.2011
Yalova SGK İl Müdürü Kamuran ÖNER ve kurum yetkilileri, Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında odamızı ziyaret etti.

Ziyarette Yalova TSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal ÖZEL ile, Yönetim Kurulu Üyeleri Şahin MORGÜL ile Mehmet Zengin hazır bulundu.

SGK İl Müdürü Kamuran Öner, “SGK Haftası bu yıl 4ncü kez kutlanıyor. Bizde bu hafta kapsamında ilimizde kutlamalarımıza başladık. Bu haftanın hedefi toplumun her kesimini Sosyal Güvenlik konusunda bilgilendirilmesi ve sonucunda da kayıt dışının engellenmesi. Bizde Yalova’da kayıt dışını sıfıra indirmek için olanca gücümüzle çalışıyoruz. Halkımızın bu konuda bize desteğini de çok önemsiyoruz” dedi.