NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül’ün Avusturya’ya Resmi Ziyareti vesilesi ile Türk-Avusturya İş Forumu, 2-4 Mayıs 2011, Viyana

21.04.2011

Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül tarafından 2-4 Mayıs 2011 tarihleri arasında Avusturya’ya resmi bir ziyaret gerçekleştirilecektir.
TOBB'dan alınan yazıda, T.C. Dışişleri Bakanlığı'nın yazısına atıfla, Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül'ün, 2-4 Mayıs 2011 tarihleri arasında Avusturya’ya resmi bir ziyaret gerçekleştireceği belirtilmiştir. Söz konusu ziyarete, Türkiye-Avusturya arasındaki ticari ve ekonomik işbirliği imkanlarının artırılması amacıyla, TOBB - DEİK koordinasyonunda bir özel sektör heyeti ile iştirak edilmesi öngörülmüştür.

Söz konusu resmi ziyaret vesilesi ile DEİK/Türk-Avusturya İş Konseyi ve karşı kanat kuruluşu Avusturya Federal Ekonomi Odası (WKÖ) işbirliğinde, 3 Mayıs 2011 tarihinde Viyana’da iki ülke işadamlarının bir araya geleceği Türk-Avusturya İş Forumu düzenlenmesi planlanmaktadır. Anılan İş Forumuna iki ülke Cumhurbaşkanlarının da katılımı öngörülmektedir. Türk-Avusturya İş Forumu çerçevesinde iki ülke işadamlarının bir araya geleceği sektörel oturumlar ve ikili görüşmelerin düzenlenmesi planlanmaktadır. Nihai program ve diğer detaylar katılımcılara bilahare iletilecektir.

Söz konusu ziyarete katılmak isteyen üyelerimizin ekte yer alan başvuru formunu eksiksiz doldurarak, ödeme bedelinin ödendiğini gösteren, katılımcının isminin de kayıtlı olduğu ödeme dekontu ile birlikte en geç 20 Nisan 2011 Çarşamba günü mesai bitimine kadar DEİK temsilcisi Hande Güngörür’e ([email protected]) iletmeleri gerekmektedir.

Ek Dokumanlar