TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret ettik.

11.04.2023

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Cemil Demiryürek ve YTSO Meclis Başkanı Muhammet Sarıoğlu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Cemil Demiryürek’i kutlayarak yeni dönemde başarılar diledi. Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Cemil Demiryürek ve YTSO Meclis Başkanı Muhammet Sarıoğlu ise önceki gün gerçekleşen ve Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Macaristan, Türkmenistan, KKTC iş dünyası temsilcilerinin katılımıyla Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Genel Kurulu’nda yeniden Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Başkanlığına seçilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu kutladılar.