Tübitak ve Avrupa Birliği tarafından sağlanan Ar-Ge destek fonları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

30.09.2009

29 Eylül 2009 Salı günü  saat 10.00 ile 12.00 saatleri arasında Odamız Meclis Toplantı Salonunda 18 firmadan 29 Firma temsilcisinin katılımıyla Tübitak ve Avrupa Birliği tarafından sağlanan Ar-Ge destek fonları Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

TÜBİTAK Kobi Ulusal İrtibat Noktası Uzmanı Sn. Abdurrahman TÜRK’ün; Kocaeli Abigem A.Ş. Endüstriyel Tasarım Sorumlusu Sn. Coşkun CENGİZ ve Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Koray GİRGİN ‘’inde hazır bulunduğu toplantıda; Eğitmen Abdurrahman TÜRK  Teknogirişim Programı(1508), KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı (1507), Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı (1501), EUREKA Programı, EUROSTARS Programı ve AB 7. Çerçeve Programlarının genel kapsamlarını, başvuru şekillerini, hangi ülkelerin katılabileceği konularında bilgilendirme yapmıştır. Toplantı katılımcıların sorularının yanıtlanmasından ardından sona ermiştir.