NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

Üyelerimiz ile 32. Uluslararası YAPI/TURKEY BUILD İstanbul Fuarına katıldık

08.05.2009

Yapı Endüstri Merkezi (YEM) tarafından bu yıl 32. düzenlenen ve 10 Mayıs`a kadar devam edecek olan Yapı Fuarı, 60.000 m2 alanda, üretim alanlarına göre gruplanmış 10 ayrı salonda, 50 ülkeden 850 firma katılımı ile gerçekleşiyor.

Sektörünün tüm bileşenlerini bir araya getiren en büyük ve en önemli yapı malzemeleri fuarı olma özelliğini taşıyan fuara, YTSO Meclis Başkanı Mehmet Gürel, Meclis Başkan Yardımcısı Murat Tiryaki, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Vahdettin Tiryaki ve Meclis Üyelerimiz Hakan Özten ile Alican Mengüverdi önderliğinde 67 üye firmadan 90 temsilci ile ziyaretçi olarak katıldık.

İlimizi Fuarda katılımcı olarak temsil eden,
Asmaz Enerji İletişim İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akif Asmaz, “Yalova Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri ile üyelerinin standımızı ziyaret etmeleri bizleri çok memnun etti.Biz Asmaz Enerji olarak Türkiye’de Ahşap Mühendisliğini uygulayan ilk ve tek firmayız, Biz İngiltere’nin önde gelen üreticilerinden Gang Nail Sistemleri’nin Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’daki tek çözüm ortağı olan bir şirketiz Fuarın henüz ikinci gününde gösterilen ilgi gerçekten çok fazla, Yalovalı tüm hemşerilerimizi bu fuar etkinliğine davet ediyoruz. Fuara katılmak isteyen hemşehrilerimiz davetiyelerini www.ahsapkarkas.com web sitesinden on-line olarak temin edebilirler” dedi.

Odamız tarafından tahsis edilen araçlarla ücretsiz gidiş ve dönüş ulaşımının sağlandığı fuar sonrasında Üyelerimiz, YTSO'nun bu hizmetinden çok memnun olduklarını, bu tür etkinliklerin devam etmesini dileyerek emeği geçen herkese teşekkürlerini sundular.