Üyelerimiz ile 35. Uluslararası YAPI/TURKEY BUILD İstanbul Fuarına katıldık

08.05.2012
02 Mayıs - 06 Mayıs 2012 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşen, sektörünün tüm bileşenlerini bir araya getiren en büyük ve en önemli yapı malzemeleri fuarı olma özelliğini taşıyan Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul Fuarına Odamızca 03 Mayıs 2012 Perşembe günü ziyaret organizasyonu gerçekleştirildi.

Günübirlik olarak gerçekleştirilen fuar ziyaretinde, üyeler kendi meslek dallarına yönelik yaptıkları inceleme ve tespitlerde bu organizasyonun dünya çapındaki teknoloji ve yenilikleri takip edebilmek açısından önemli olduğunu vurguladılar.

21 üye firmadan 27 temsilci ile ziyaret edilen fuara Odamız tarafından tahsis edilen araçlarla ücretsiz gidiş ve dönüş ulaşımının sağlandı. Fuar sonrasında Üyelerimiz, YTSO'nun bu hizmetinden çok memnun olduklarını, bu tür etkinliklerin devam etmesini dileyerek emeği geçen herkese teşekkürlerini sundular.