NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

Vali Yardımcısı Haldun Aksalman ile Turizm İl Müdürü Cemal Ulusoy YTSO’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

28.02.2012
Vali Yardımcısı Haldun Aksalman ile Turizm İl Müdürü Cemal Ulusoy Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında İlimiz standına odamızın yapmış olduğu maddi ve manevi destekten ötürü teşekkür ziyaretinde bulundular.

Vali Yardımcısı Haldun Aksalman, bu yıl 09–12 Şubat 2012 tarihleri arasında TÜYAP Fuar Merkezinde gerçekleştirilen 16.EMITT –Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına Doğu Marmara Bölgesi (Kocaeli, Sakarya, Bolu, Düzce ve Yalova) olarak katılım sağlandığı, turizm profesyonelleri ve bireysel ziyaretçilere bölgeyi anlatmak ve turizm yatırımcılarına bölgedeki uygun alanları ve verilen destekleri göstermek adına çok olumlu geçtiğini söyledi.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel, EMITT Fuarı gibi organizasyonlar ilimizin tanıtımı için çok önemli olduğunu ve verilen maddi ve manevi desteğin süreceğini belirtti.

Vali Yardımcısı Haldun Aksalman, ziyaretin ardından YTSO Meclis Başkanı Mehmet Gürel, Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi A.Başol Haraç’a teşekkür belgesini sundu.