NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

Yalova Belediye Baskan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Tahsin Becan'ı ziyaret etti.

16.06.2021

Ziyarette Yalova ekonomisi konusuldu. YTSO Başkanı Tahsin Becan, Yalova Belediye Baskan Vekili Mustafa Tutuk'u makammda ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Becan, "Pandemi sürecinde ilimizdeki sanayicilerimiz de esnaflamızda da ciddi sıkıntı çektiler. Bu noktada hükümetin sağladığı hibe ve kredi destekleri esnafı bu süreci zor da olsa atlatmasını sağladı. Normalleşme süreci ile birlikte işletmeler yeniden faaliyetlerine geri döndü. Aşılanma sürecinin hızlı bir şekilde ilerlemesi de geleceğe daha bir güvenle bakmamızı sağlıyor" dedi.

Esnaflann ve sanayicilerin bu süreçte cok özverili bir tutum içerisinde olduklarını ifade eden Yalova Belediye Baskan Vekili Mustafa Tutuk ise, "Pandemiden en az etkilenen ekonomilerden birisi Türkiye ekonomisi oldu. Devlet destekleri de bu süreçte dükkanı kapanan esnaflar, üretimi duran sanayiciler için bir dayanma gücü sağladı. Yalova'daki esnaflarımız ve iş çevrelerini bu süreçte ortaya koyduklan sağduyulu tutum ve özverili calışmalardan dolayı kutluyorum. Yalova'yı da ülkemizi de cok güzel günler bekliyor" diye konustu. 

YTSO Baskanı Tahsin Becan ve Yalova Belediye Baskan Vekili Mustafa Tutuk, il gündemi hakkında bir süre daha görüş aşışverişinde bulundular.