Yalova Defterdarı Selami Sipahigil ve beraberindeki heyet, YTSO'ya ziyarette bulundu

02.03.2012
Yalova Defterdarı Selami Sipahigil ve beraberindeki heyet, 28 Şubat 2012 tarihinde Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu.

Vergi Haftası klasiklerinden birisi haline gelen ziyaret boyunca karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, vergiye gönüllü uyumunun sağlanması amacıyla, 1990 yılından bu yana düzenli olarak kutlanan Vergi Haftası’nın 23.’sü bu yıl 27 Şubat-4 Mart tarihleri arasında gerçekleşiyor. Ülke genelinde olduğu gibi Yalova’da da çeşitli etkinliklerle kutlanan Vergi Haftası dolayısıyla Yalova Defterdarı Selami Sipahigil, beraberindeki heyet ile birlikte YTSO’nun konuğu oldu. Defterdar Sipahigil burada, Oda Başkanı Celal Özel ve yönetim kurulu üyelerince karşılandı.