NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

Yalova Girişimci Kadınlar Derneği ile Yalova İl Özel İdaresi arasında kadınlara 'mikro kredi' sağlanması için protokol imzalandı.

29.06.2012
YTSO İl Kadın Girişimciler Kurulu  bünyesinde kurulan Yalova Girişimci Kadınlar Derneği ile  Yalova İl Özel İdaresi  arasında kadınlara 'mikro kredi' sağlanması için protokol imzalandı.

Protokol, Özel İdare Genel Sekreteri Atilla Akoğuz'un odasında gerçekleştirildi. Törende protokole Akoğuz ve Yalova Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Rezzan Dikici imza attı. Akoğuz, mikro kredilerden yararlanmak isteyen kadınların İl Özel İdare'ye başvuruda bulunacağını belirtti.

Yalova Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Rezzan Dikici ise derneğin bayanların kredilerden yararlanması amacıyla Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) İl Kadın Girişimciler Kurulu bünyesinde kurulduğunu ifade etti. Amaçların yoksulluk çeken kadınların evlerine bir gelir sağlaması olduğunu belirten Dikici, bu noktada çalışmaları yürüteceklerini kaydetti.

YTSO İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Süheyla Uzeneser ise mikro kredilerin birçok ildeki çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirtti. Uzuneser,  mikrokredi uygulamalarını Yalova'daki kadınlara sunacaklarını dile getirerek, "Amacımız kadınlarımızın iş sahibi olması. Bu noktada çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.