Yalova Güç Birliği Derneği Ziyaretimiz

01.11.2023

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, Başkan Yardımcısı Galip Atik, yönetim kurulu üyeleri Murat Yürektürk, Ertuğrul Evci ve Tamer Yazıcı, Yalova Güç Birliği Derneği Başkanı Bahattin Sabahçı ve dernek üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yalova Güç Birliği Derneği’nin faaliyetleri ve projelerine de yer verilen görüşmede, YTSO Başkanı Cemil Demiryürek “Derneğin genç bir kadro ile özverili bir çalışma ortaya koyduklarını, Yalova’mızın geleceği için hep birlikte çalışacaklarını belirterek Yalova Ticaret ve Sanayi Odası olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Birlikte güzel projeler gerçekleştireceğimize inanıyorum. Dinamik ve genç yeni yönetimizin hayırlı olmasını diliyor, dernek olarak yaptığınız çalışmalar içinde ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.