NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

Yalova İş ve Sanayi Çevresi Cebit Bilişim Fuarı'nı Ziyaret Etti

12.10.2009

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) üyeleri "Tüm Sektörler Bilişimle Buluşuyor" sloganıyla İstanbul'da kapılarını 10. kez açan Avrasya'nın en büyük dijital ve teknoloji platformu "CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı''nı ziyaret etti.

İstanbul'u bilişim başkentleri arasına sokma misyonu ile yola çıkan ''CeBIT Bilişim Eurasia'', pek çok yenilikle birlikte iş dünyası ve teknoloji meraklılarının ziyaretine açıldı. Türk şirketlerinin ve girişimcilerinin küresel rekabetin güçlü oyuncuları arasında yerini alması için büyük bir fırsat sunan Avrasya'nın en büyük iş geliştirme platformu CeBIT Bilişim Eurasia, krizde açılan yaraların bilişim teknolojileri ile sarılmasına yardımcı olmak için "İş Dünyası", "Tüketici Elektroniği" ve "Dijital Yaşam" olmak üzere 3 ana bölümden oluşuyor. Amerika, Almanya, Fransa, İtalya, Kore, Rusya gibi toplam 22 ülkeden uluslararası katılımcıları ve ziyaretçileri ağırlayan CeBIT Bilişim Eurasia, kurumlara işlerini büyütmek ve farklı pazarlara açılmak için büyük fırsatlar sunuyor.

YTSO yapmış olduğu organizasyonla 09 Ekim 2009 Cuma günü üyelerini CeBIT Fuarı'na götürdü. YTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şahin TİRYAKİ, YTSO Yönetim Kurulu Üyesi Koray GİRGİN ve YTSO Meclis Katip Üyesi Hakan ÖZTEN önderliğinde 29 üye firmadan 35 temsilci katıldı. Fuar gezisinde, üyeler kendi meslek dallarına yönelik yaptıkları inceleme ve tespitlerde bu organizasyonun dünya çapındaki teknoloji ve yenilikleri takip edebilmek açısından önemli olduğunu vurguladılar. Günübirlik olarak gerçekleştirilen fuar ziyaretinde yeni teknolojiler incelenerek yetkililerden bilgiler alındı. Fuar çerçevesinde yapılan bir dizi etkinliği de katılma fırsatı bulan üyeler verimli bir gezi gerçekleştirdiler. Bu yıl ülke çapında kurumsal katılımın da oldukça yoğun olduğu fuara TRT, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve belediyeler de stand açarak katıldılar.