Yalova Mesleki Deneyim Paylaşım Projesi Tanıtım Toplantısı

16.12.2023

Yalova Valiliği başkanlığında, Yalova Güç Birliği Koordinesinde gerçekleştirilen, Yalova Belediyesi, Yalova Üniversitesi, İl Özel İdaresi, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ile birlikte paydaşı olduğumuz “Yalova Mesleki Deneyim Paylaşım Projesi” tanıtım toplantısı odamız konferans salonunda gerçekleştirildi.

Yalova Vali Yardımcısı İdil Özdemir Doğan’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda Yalova Güç Birliği Derneği Başkanı Bahattin Sabahçı ve YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek’in açılış konuşması sonrasında tanıtım sunumu yapıldı. Sunum sonrasında gerçekleştirilen panel’e Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ve proje paydaşları katıldı. Katılımcıların görüşleri sonrasında soru-cevap bölümü ile toplantı sonlandırıldı.

Görsel Galeri