NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) tarafından akredite edildi.

24.11.2008

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Türk Loydu Vakfı işbirliğince sürdürülen ''Oda Akreditasyon Sistemi'' kapsamında Yalova Ticaret ve Sanayi Odası 5.Dönem akredite olan 15 oda arasında yer aldı.

19 Kasım 2008 tarihinde TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde düzenlenen 5.Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurasında Odamız plaketini Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan aldı.

Oda Geliştirme Programıyla, Türk ve AB odalarını bir araya getirerek, iş dünyasının en güçlü destek kuruluşu olan odaların hizmet çeşitlerini ve kalitesini artırma amaçlandı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği de, AB Komisyonu Türkiye Temsilciliği ve Avrupa Odalar Birliği Eurochambers’ın işbirliğiyle, oda geliştirme programları hazırladı.

Bu kapsamda Oda Akreditasyon Programına dahil olan Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nı denetleyen Oda Akreditasyon heyeti, yapılan çalışmaları ve verilen hizmetleri yeterli bularak akredite belgesi verilmesine karar verdi.

Türkiye'de bulunan 365 oda arasında bu belgeyi alan ilk 68 Oda,Borsa arasında yer almaktan son derece mutluyuz. Bu belge ile hizmetlerimizin kalitesini artıracak ve kurumsal kapasitemizi geliştireceğiz. Üyelerimize AB normlarında hizmet verecek, onlarında kendilerini geliştirmesini ve büyümesini sağlayacağız.