Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Tahsin Becan ve yönetim kurulu üyeleri Yalova İl Ticaret Müdürü Alparslan Tunalı’yı ziyaret ettiler.

13.11.2017

YTSO yöneticileri, Yalova İl Ticaret Müdürlüğü görevini uzun zamandır vekaleten sürdüren Alparslan Tunalı’nın görevine asaleten atanması sebebiyle makamında ziyaret etti.

Ziyarete Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Gençer, Meclis Başkan Yardımcısı Kenan Engin ve Yönetim Kurulu Üyesi Kıvanç Rodoplu katıldı.

Yeni yürürlüğe giren Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ile Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Kanun ile ilgili bilgi alan heyet, Tunalı’ya görevinde başarılar diledi.