Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetimi, PSB *Anatolia 2023 Fuarı'na Katılan Yalovalı Üreticileri Ziyaret Etti

08.09.2023

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yürektürk, Meclis Başkan Yardımcısı Selami Doğancı ve Genel Sekreter Taner Eriş, Sapanca'da düzenlenen PSB Anatolia 2023 Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı'na katılan üyelerimizin stantlarını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, ziyaretleri sırasında Yalova'nın çiçek kenti olduğunu ve bu fuarın Yalova'nın çiçekcilik potansiyelini vurgulamak adına önemli bir adım olduğunu belirtti. Ayrıca, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası olarak sektör temsilcileriyle birlikte Yalova'da yeniden çiçek fuarı düzenlemek için çalışmalara başlayacaklarını açıkladı.