Yalova Turizm Çalıştayı

07.03.2024

Yalova Valiliği, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, Yalova Üniversitesi ve Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen “Yalova Turizm Çalıştayı” odamız ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’nın başkanlığında gerçekleştirilen açılış oturumunda Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziya Karatekin, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Bahçekapılı, Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Tahsin Becan ve Sayın Valimiz açılış konuşmalarını gerçekleştirdi.

Açılış konuşmalarının ardından Yalova Üniversitesi Öğr. Gör. Dr. Yasin Özaslan Yalova Turizm Çalıştayı’nın amacı ve yöntemi ile ilgili sunumunu yaptı.

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı adına Ceylan Şensoy’un yaptığı “TGA Ürün Pazarlama ve Tanıtım Faaliyetleri” sunumu sonrasında açılış oturumu tamamlandı.

Görsel Galeri